Σχετικά με εμάς

 

Αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο που συναντάμε στις Η.Π.Α και σε Ευρωπαϊκές χώρες, πολλές φορές λέω στον εαυτό μου, παρόλο τις δυσκολίες, ευτυχώς, εμείς δημιουργήσαμε αυτόν τον πολύχρωμο κόσμο της WELCOME BABY και στην Ελλάδα. 
 
Επειδή σκεφτήκαμε ότι αυτήν την αγάπη, αυτήν την ευχαρίστηση και αυτήν την αγωνία πρέπει να τη ζει κάθε οικογένεια που περιμένει μωρό και στην Ελλάδα. Αν και μικρό το χρονικό διάστημα, η WELCOME BABY εξελίσσεται ραγδαία και στη Ελλάδα, και με την αγάπη που εισπράττει από το εσωτερικό και το εξωτερικό κατάφερε γρήγορα να γίνει μια μεγάλη οικογένεια γνωστή ως WELCOME BABY. 
 
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μοιράζουν την ευτυχία τους μαζί μας και όλους αυτούς που στολίζουν τις χαρές τους με τα χρώματα της WELCOME BABY. 
 
Μέχρι σήμερα στολίζαμε τους γάμους μας, τις βαπτίσεις μας και τα γενέθλιά μας… και τώρα θα σας μιλήσουμε για ένα καινούριο ξεκίνημα που αξίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο τον στολισμό, τον χρωματισμό και τον εορτασμό… Η στιγμή που μία μητέρα φέρνει το μωρό της στον κόσμο και η στιγμή που αγκαλιάζει το μωρό της για πρώτη φορά αποτελούν τις πιο αξέχαστες και τις πιο γεμάτες στιγμές της ζωής. 
 
Η αρχή της ζωής η γέννηση, το πρώτο βήμα για τη ζωή, το πρώτο καλωσόρισμα… η πρώτη ματιά… η πρώτη γνωριμία…
 
Καλωσόρισες Μωρό.!